SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

A webshop-vásárlások esetén a rendelések csak a végösszeg kifizetése után kerülnek feldolgozásra, utánvétes kifizetésre nincs lehetőség. A webshopban leadott rendelések teljesítése a logisztikai partnerünk raktárából történik. A webshopban rendelt termékek az alábbi választható szállítási módokon kerülnek kiszállításra. Az alábbiakban megadott szállítási díjak az áfát tartalmazzák. 

■ Házhozszállítás (Magyarországon) ■ 1500 Ft
■ A személyes átvétel VALAMI Hazai POP UP bolt, 1083 Bp. Práter utca 14., 
nyitvatartás: Kedd-Péntek 14.00 - 18.00, Szombat 12.00-18.00

További viszonteladói boltlistánkat ITT tudod megtekinteni.

■ A házhozszállítás az alábbi európai célországokba, átmenetileg szünetel! 

Ausztria: 3200 ft
Németország: 3200 Ft
Románia: 1970 ft
Szlovákia: 2070 ft
Szlovénia: 2900 ft
Csehország: 2230 ft
Lengyelország: 2200 ft   

 

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK ÉS TUDNIVALÓK

Banki átutalás választása esetén a rendelés csak a végösszeg bankszámlára érkezését követően kerül feldolgozásra. A rendelés feldolgozása és a kiszállítás, a kifizetéstől számítva, munkanaponon általában 24 órát vesz igénybe.

Az utaláshoz szükséges adatok:
Yudam Kft.
(CIB) bankszámlaszám: 10700385-49917907-51100005

Bankártyás fizetés esetén a rendelés azonnal feldolgozásra kerül és általában az azt követő 24 órán belül a csomag megérkezik. 

Házhoszállítás külföldi címre / átmenetileg szünetel!
A rendelés kifizetése minden esetben forintban, előre utalással, vagy azonnali bankkártyás fizetéssel történik. A webshopban leadott rendelések teljesítése a logisztikai partnerünk raktárából történik. Külföldi szállítás esetén a szállítási idő változhat, a távolság és a nemzetközi futárszolgálatok eltérő szállítási idejének függvényében. A házhozszállítás általában 3-6 munkanapot vesz igénybe. 

átmenetileg szünetel:
Jelenleg csak a következő európai célországokba szállítunk  Ausztria, Németország, Románia, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Csehország

Logisztikai partnerünk nem indít szállítmányokat szombaton, vasárnap illetve ünnepnapokon. A szállítást végző futárszolgálat miatti késésért nem tudunk felelősséget vállalni.