SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

A webshop-vásárlások esetén a rendelések csak a végösszeg kifizetése után kerülnek feldolgozásra, utánvétes kifizetésre nincs lehetőség. A webshopban leadott rendelések teljesítése a logisztikai partnerünk raktárából történik. A webshopban rendelt termékek az alábbi választható szállítási módokon kerülnek kiszállításra. Az alábbiakban megadott szállítási díjak az áfát tartalmazzák. 

■ Házhozszállítás (Magyarországon) ■ 970 Ft
■ Személyes átvétel (a Youniq Store-ban) ■ díjmentes
Hetente egyszer van árukiszállítás. Minden héten a vasárnap éjfélig
beérkező (és kifizetett) rendeléseket az azt követő héten, csütörtöki nyitástól  van lehetőség átvenni a boltban. A rendelésed beérkezésének idejéről minden esetben emailben tájékoztatunk. 

  Youniq Store 1092 Bp, Ráday u. 56.
  Nyitva tartás: hétfő​-kedd​: 10:00–17:00
  szerda​-csütörtök-péntek: ​10:00–16:30
  sz​ombat​​-vasárnap: ​zárva

■ Házhozszállítási díjak az alábbi európai célországokba: 
Ausztria: 1899 ft
Németország: 2025 Ft
Románia: 1564 ft
Szlovákia: 1400 ft
Szlovénia: 2100 ft
Csehország: 1705 ft
Lengyelország: 1575 ft
    

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK ÉS TUDNIVALÓK

Banki átutalás választása esetén a rendelés csak a végösszeg bankszámlára érkezését követően kerül feldolgozásra. A rendelés feldolgozása és a kiszállítás, a kifizetéstől számítva, munkanaponon általában 24 órát vesz igénybe.

Bankártyás fizetés esetén a rendelés azonnal feldolgozásra kerül és általában az azt követő 24 órán belül a csomag megérkezik. 

Személyes átvétel szintén csak kifizetett termék(ek) estén lehetséges, az átvételkor utánvétre nincs lehetőség. A webshopos rendeléseket minden héten egyszer kerülnek kiszállításra a boltba, ezért a rendelést követő héten csütrörtök 10.00.-tól van lehetőség az átvételre, nyitvatartási időben. A rendelésed beérkezésének idejéről minden esetben emailben tájékoztatunk. Minden héten a vasárnap éjfélig beérkező (és kifizetett) rendeléseket az azt követő héten szállítjuk ki. A rendelésedet a nevedre szólóan tárolják a boltban (tehát nem feltétel, hogy te magad személyesen menj érte, más is átveheti helyetted, mindössze a nevedet kell mondania). A csomagod a megadott csütörtöki naptól kb 2-3 hétig átvehető, a későbbiekben emlékeztető emailt küldünk, hogy a rendelésed még vár az átvételre.

Házhoszállítás külföldi címre
A rendelés kifizetése minden esetben forintban, előre utalással (az alábbiakban megadott bankszámlaadatoknak megfelelően) vagy azonnali bankkártyás fizetéssel történik. A webshopban leadott rendelések teljesítése a logisztikai partnerünk raktárából történik. Külföldi szállítás esetén a szállítási idő változhat, a távolság és a nemzetközi futárszolgálatok eltérő szállítási idejének függvényében. A házhozszállítás általában 3-6 munkanapot vesz igénybe. 

Jelenleg csak a következő európai célországokba szállítunk: Ausztria, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Csehország

Logisztikai partnerünk nem indít szállítmányokat szombaton, vasárnap illetve ünnepnapokon. A szállítást végző futárszolgálat miatti késésért nem tudunk felelősséget vállalni.