SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

A webshop-vásárlások esetén a rendelések csak a végösszeg kifizetése után kerülnek feldolgozásra, utánvétes kifizetésre nincs lehetőség. A webshopban leadott rendelések teljesítése a logisztikai partnerünk raktárából történik. A webshopban rendelt termékek az alábbi választható szállítási módokon kerülnek kiszállításra. Az alábbiakban megadott szállítási díjak az áfát tartalmazzák. 

■ Házhozszállítás (Magyarországon) ■ 1300 Ft
■ A személyes átvétel 2022. szeptember 15.-től újra elérhető! Csütörtökönként a SISKO Studioban / Budapest, Somogyi Béla u. 18, 1085 /, nyitvatartási időben 12.00-19.00 óráig. A rendelések a megrendelést követő csütörtökön vehetők át, névre szólóan. Megbízott személy is átveheti a rendelést, a megrendelő nevével.

■ Házhozszállítási díjak az alábbi európai célországokba: 
Ausztria: 2950 ft
Németország: 2950 Ft
Románia: 1700 ft
Szlovákia: 1870 ft
Szlovénia: 2700 ft
Csehország: 2030 ft
Lengyelország: 1870 ft   

 

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK ÉS TUDNIVALÓK

Banki átutalás választása esetén a rendelés csak a végösszeg bankszámlára érkezését követően kerül feldolgozásra. A rendelés feldolgozása és a kiszállítás, a kifizetéstől számítva, munkanaponon általában 24 órát vesz igénybe.

Az utaláshoz szükséges adatok:
Yudam Kft.
(CIB) bankszámlaszám: 10700385-49917907-51100005

Bankártyás fizetés esetén a rendelés azonnal feldolgozásra kerül és általában az azt követő 24 órán belül a csomag megérkezik. 

Házhoszállítás külföldi címre
A rendelés kifizetése minden esetben forintban, előre utalással (az alábbiakban megadott bankszámlaadatoknak megfelelően) vagy azonnali bankkártyás fizetéssel történik. A webshopban leadott rendelések teljesítése a logisztikai partnerünk raktárából történik. Külföldi szállítás esetén a szállítási idő változhat, a távolság és a nemzetközi futárszolgálatok eltérő szállítási idejének függvényében. A házhozszállítás általában 3-6 munkanapot vesz igénybe. 

Jelenleg csak a következő európai célországokba szállítunk: Ausztria, Németország, Románia, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Csehország

Logisztikai partnerünk nem indít szállítmányokat szombaton, vasárnap illetve ünnepnapokon. A szállítást végző futárszolgálat miatti késésért nem tudunk felelősséget vállalni.