Shipping info

Szállítási feltételek
1. A webshopban vásárolt termékek házhozszállítását Magyarországon a FoxPost futárszolgálat végzi.
2. A házhozszállítás esetén szállítási szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban kézbesíti a csomagot. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől.
3. Lehetőség van FoxPost átvételi automatából történő csomagátvételre is. A csomag megérkezéséről és az átvétel részleteiről a Vásárló emaliben és smsben értesítést kap. Az alábbi linken térkép segítségével is kiválasztható a csomagautomata. (ezt a rendelési folyamatban kell megadni).
4. Személyes átvételi lehetőség helye: Stilshop Budapest, Fővám tér 11-12, 1093 A megrendelt termékek átadásának ideje (H – SZ 11.00-18.00) között lehetséges, nyitva tartási időben.
5. A kiszállítás Magyarország területén és az itt felsorolt európai célországokba történik: Ausztria, Belgium, Csehország, Horvátország, Luxemburg, Németország, Románia, Olaszország, Szlovákia, Szlovénia, Svájc. A külföldre történő szállítás az adott szállítási zóna díjszabásától és a megrendelt termékek súlyától függ, a szállítási díj számítását a weboldalon szállítási díj kalkulátor végzi.
6.  A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni, sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.
7. Átutalásos kifizetés esetén csak a banki utalás megtörténtét követően indítjuk el a rendelés kiszállítását.
8. A vásárlást igazoló nyugtát ill. számlát a rendelés kézhezvételekor a csomagban elhelyezve kapja meg a Vásárló. 

Szállítási díjak:
Személyes átvétel esetén díjmentes.
FoxPost átvételi automatából történő csomagátvétel esetén: 700 Ft.
A házhozszállítás Magyarországon 1250 Ft. (az árak az áfát tartalmazzák)

Szállítási idő:
Magyarország területén a szállítási idő (csomagautomatába és házhozszállítás esetén) általában 2-3 munkanap. A személyes átvételkor a Vásárló értesítést kap, hogy mikor érkezik a rendelés az átvételi helyre. Általában ez 1-2 munkanapot vesz igénybe, de amennyiben ez nem teljesíthető, erről a Vásárlót emailben tájékoztatjuk. Igyekszünk a megrendelést a fent megadott időn belül teljesíti, de a szállítási szolgáltató miatt bekövetkező hosszabb szállítási idő moiatt nem vállalunk felelősséget. Külföldi szállítás esetén a szállítási idő a távolságtól és a szállítási szolgáltató célországba meghatározott kiszállítási idejétől függ (általában 5-8 munkanapot vesz igénybe.